Τεχνολογία Full-Inverter

Η τεχνολογία αιχμής με διπλάσια εξοικονόμηση ενέργειας και

10 φορές πιο αθόρυβο περιβάλλον κολύμβησης:

 

 

Κατά το ξεκίνημα της κολυμβητικής περιόδου η αντλία θερμότητας με τεχνολογία Full Inverter λειτουργεί στο 100% της ισχύος με σκοπό την άμεση θέρμανση της πισίνας. Η αντλία θερμότητας μετέπειτα λειτουργεί κατά μέσο όρο στο 50% της ισχύος με σκοπό τη διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού της πισίνας. Υπό κανονικές συνθήκες η θερμοκρασία σημειώνει μια μείωση της τάξης  0.5~1.5℃ καθημερινά, και η αντλία θερμότητας πισίνας που διαθέτει τεχνολογία Full-Inverter και λειτουργεί στο 50% της ισχύος, είναι επαρκής για να θερμάνει το νερό της πισίνας κατά 1.5~2.2℃ σε 15 ώρες λειτουργίας, με την επιλογή της κατάλληλης λειτουργίας. Κατά συνέπεια ο μέσος βαθμός απόδοσης (COP) 11.5 οδηγεί σε μισό κόστος λειτουργίας εν συγκρίσει με τις συμβατικές αντλίες θερμότητας πισίνας. Η ηχητική πίεση μιας Full-Inverter αντλίας είναι 45.8 dB(A) στο 1m, το οποίο σημαίνει 10 φορές πιο αθόρυβη από τις συμβατικές αντλίες.

​​​​​​

 

 

Σύστημα ελέγχου Full-Inverter :

 

Το σύστημα ελέγχου Full-Inverter ελέγχει και διαμορφώνει την ταχύτητα του συμπιεστή και του ανεμιστήρα με σκοπό τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Μόνο το σύστημα ελέγχου Full-Inverter δύναται να ελέγχει με ακρίβεια Herz τον DC-Inverter συμπιεστή και με ακρίβεια στροφής τον DC-Inverter ανεμιστήρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια τον έλεγχο του συνολικού συστήματος μη βηματικά (stepless) με αποτέλεσμα ένα άνετο, οικονομικό και αθόρυβο περιβάλλον κολύμβησης.
DC-inverter HPs ≠ Full-inverter HP

 

 

Συμπιεστής Twin-Rotary DC-Inverter:


Οι αντλίες θερμότητας Full-Inverter διαθέτουν διπλό περιστροφικό συμπιεστή (twin-rotary). Οι 2 ρότορες λειτουργούν μαζί με σκοπό να διατηρήσουν την ισορροπία στις κινήσεις μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τη μείωση κραδασμών, την αθόρυβη λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση.

 

 

DC Inverter μοτέρ ανεμιστήρα:

 

Το σύστημα ελέγχου Full Inverter ελέγχει το μοτέρ ανεμιστήρα χωρίς ψήκτρες (DC brushless) στοχεύοντας στην υψηλή ακρίβεια και την αποδοτική λειτουργία, καθώς και την ελαχιστοποίηση αστοχιών εν συγκρίσει με το μοτέρ με ψήκτρες.   

 

Μισό λειτουργικό κόστος

 

Μέσος βαθμός απόδοσης (COP) 11.5 στο 50% της ισχύος / 
Βαθμός απόδοσης (COP) 16 στο 20% της ισχύος 
Certified by TÜV Rheinland

Μέση κατανάλωση ενέργειας
(σε περίοδο κολύμβησης 180 ημερών) (πχ 13,5kw)  

 

10 φορές πιο αθόρυβο περιβάλλον κολύμβησης σε σχέση με μία συμβατική αντλία